Tankar

Jag har haft en väldigt bra vår jämfört med hur vårarna har varit för mig tidigare. Våren har alltid varit depression för mig och det är då jag mått som allra sämst. Men denna våren har jag mått ovanligt bra och jag har kunnat njuta för första gången. Men idag, idag är jag otroligt ledsen och tycker verkligen ingenting är roligt. Tårarna rinner till och från jag är så oändligt trött. I morgon ska jag på delegeringsutbildning och har en hel del jag behöver göra och förbereda men jag vill inte, orkar inte och nu rinner tårarna igen. 

Jag tänker på allt som varit genom åren. Alla övergrepp. Alla svek. Alla lögner. Alla förluster. 

Jag vet att jag varken har skuld till eller kunde påverka något av det som hänt men ändå gör det så ont. Så många frågor. 

Nåja, jag ska försöka släppa det jag inte kan påverka och njuta av livet som är just nu. Men kanske är det viktigt att få ha sådan här perioder också. 

17 reaktioner på ”Tankar

 1. Upptäckte nyligen din blogg via endometriostaggen, jag har också endometrios och kollar runt lite hur livet för andra med samma sjukdom lever. Läste ditt inlägg om operationen och att du haft problem med tarmvred och sammanväxtningar. Håller verkligen tummarna att du ska få må bättre nu!
  Ang sådana här ”down-perioder” så känner jag så väl igen mig. Vissa dagar bara gråter jag, av absolut ingen som helst anledning samtidigt som jag egentligen kanske har all anledning i världen att gråta. Men något jag märkt är att jag känner mig så mycket lättare efteråt. Det är som om jag släpper någon gammal sten som ligger i min ryggsäck varje gång jag får gråta ut och må piss. Så ja, jag tror att de är absolut nödvändiga, de här jobbiga och ledsamma dagarna. Det är nog kroppens och själens sätt att bearbeta livet. För du och jag, vi vet att livet inte är någon dans på rosor eller mjuka, fluffiga moln. Och jag tycker det är så viktigt att sådant blir tydligt i media också. Att vi inte bara blir bombarderade av skinande rena hem, glada barn och föräldrar och friska kroppar. Den riktiga verkligheten måste också visas upp. I min blogg är jag brutalt ärlig om allt. Och därför gillar jag din blogg.
  Sköt om dig och krya på dig 😘 /Ociana

  • Tack snälla för din kommentar och för dina tummar! Just nu känns det faktiskt ljusare ang magen så nu håller vi tummen för att det får fortsätta så här!
   Jag tror du har rätt, vi behöver få ur stenarna ur ryggsäcken och förmodligen är det med tårarna de ”trillar” ur. Å du har helt rätt! Det är alldeles för mycket rosa fluff och arrangerade bilder i sociala medier. Det finns säkert redan men jag skulle vilka ha en hashtag för verkligheten där fler vågar lägga ut sina stökiga hem och riktiga mående! Vi får komma på någon bra! 😊 jag ska ta och kika in hos dig!
   Varma tankar och frivillig kram 😘

   • Absolut, den hashtagen är jag med på! 👍 Inte konstigt att allt fler lider av psykisk ohälsa när media målar upp en ouppnåelig bild av hur livet ska vara. Den här ständiga jämförelsen och outtalade tävlingen om vem som har det snyggast hemma och är gladast på nätet är rent livsfarlig. Mer smuts och stök åt folket! 😂
    Stor kram till dig 😘

   • Vad ska vi döpa den till tycker du? Nä, inte ett dugg konstigt snarare mer konstigt att inte fler mår dåligt 😔
    Nä, nu börjar vi visa verkligheten! 😊👍
    Stor kram 😘

   • Hm, vi får fundera lite på det 😉 nåt bra är jag övertygad om att vi kommer på! Två kloka huvuden vet du.. 😉😎 Varm kram 😘

   • Hm, vi får fundera lite på det 😉 nåt bra är jag övertygad om att vi kommer på! Två kloka huvuden vet du.. 😉😎 Varm kram 😘

    Vad sägs om #denfulaverkligheten ? 😉😎

   • Ja, eller #livetärintealltidvackert ? Eller varför inte båda? 😊 Vilket liv du levt förresten, vilken enorm kämpe du är och så otroligt fint du målar 😍😘

   • Ja varför inte 😃
    Åh tack så mycket 😘 Det har hänt en del genom åren, men jag tror ändå på något sätt att jag var tvungen att ta mig igenom allt det där för att bli den jag är idag.
    Tusen tack ❤ Det är min terapi och min ”egentid”, när jag bara får flyga iväg i fantasin och bara fokusera på en enda sak: det jag ritar.

   • Finns du på instagram också?
    Jag tror som du att man är tvungen att gå igenom saker och ting för att bli den man är. Jag brukar säga att tyck inte synd om mig, mina erfarenheter har gjort mig till den människan jag är.
    Skulle du kunna tänka dig att kika på en tatuering jag har som jag skulle vilja göra om. Ifall det skulle gå att göra ngt med den? Jag vet inte själv vad jag tänkt mig. 🙈

   • Det gör jag ☺ Eraajjka heter jag där!
    Ja absolut! Jag är ingen expert på sånt direkt, men kan självklart titta på den och se om jag har några idéer ☺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s