Inre frid

Jo då jag lever! 🙂
Vi har det så otroligt bra här i Småland och jag mår så himla bra!
Igår åkte maken hem och jag passade på att sy lite bingosäckar till cafét och på eftermiddagen gick jag ut i skogen för att plocka svamp. På mindre än 1 timme hade jag plockat ihop en halv kundkorg med kantareller vilket jag var otroligt nöjd med! Då ska tilläggas att jag inte har några svampställen här nere ännu men nu kommer jag ha hädanefter.
På vägen hem gick jag förbi en massa blåbär men jag vet hur otroligt tråkigt det är att plocka blåbär så jag struntade i dem men tillslut kunde jag inte motstå och började plocka, det slutade med drygt 2 liter blåbär och jag hade inte ens märkt att tiden gått. Jag skulle bara titta vad klockan var och såg att den var 18 så då tänkte jag att det var bäst att gå hem. Jag började då fundera på att jag måste verkligen ha funnit mitt inre frid eftersom jag brukar tycka det är så oändligt tråkigt, det händer ju inget när man plockar. Men igår försvann tiden bara.

Det blev en tidig kväll efter middag hos goda vänner här på campingen och lite mys med kattungarna som Mysan fått. I onsdags, den 29 juli fick Mysan nämligen fyra små bebisar.

image

image

Sen vaknade jag vid 5 i morse så då blev det lite frukost och kaffe. Nu sitter jag här i förtältet och funderar på att sy några bingosäckar till. Är lite sugen på att vaska i dag men jag tror bestämt att det blir tävling ikväll istället.

8 reaktioner på ”Inre frid

  1. Vilka söta kattungar! Jag tycker att det är avkopplande att plocka svamp och bär i skogen. Man kan låta tankarna flyga fritt. Bra dock att man har koll på var man är så man inte går vilse.

  2. Gillar också att gå i skogen. Har inte blivit så mycket av det på sista tiden dock. Brukar också känna ett lugn när jag går i naturen.
    Så underbart söta små kattungar. Och mamman ser väldigt stolt ut. Så fina allihop. 🙂

  3. Va härligt det låter!!!!! Här blir det ingen svampplockning i höst men jag får gå på klumpfoten nu (även om jag inte riktigt litar på den). Vilka söta bäbisar!!!!!! Vill ha!!!! (Fast då flyttar älsklingen och det vet jag inte om jag vill)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s