Ledsen

Jag är så otroligt trött och ledsen…
Antar att tröttheten beror på näringsbrist men vet inte riktigt.
Ledsenheten beror på strul med pengar. Hjärtat fick avslag på skuldsaneringen vilket betyder att nu tar kronofogden massa pengar via utmätning istället. Det värsta är att just denna månaden hade vi behövt varenda öre av hjärtats lön för att klara räkningarna, det saknas ca 6000:- för att vi ska gå ihop vilket är pengar vi inte har… Jag har gråtit floder och vi har försökt få hjälp av hjärtats föräldrar och bröder men ingen kan eller vill hjälpa oss. Jag har frågat mormor men hon har ingen möjlighet och min moster lever redan knapert som det är så jag tänker inte ens fråga. Jag har verkligen ingen aning om hur vi ska lösa det här… Jag bara gråter och är otroligt ledsen

7 reaktioner på ”Ledsen

 1. Fy, så hemskt. Brist på pengar är deprimerande på så många plan.

  Men allt går att hantera. Har du sett Lyxfällan? De rekommenderar att man gör en budget i balans. Om man inte kan betala allt man ska, så kontaktar man de som ska ha pengar innan räkningen förfaller och föreslår en långsammare avbetalningasplan. Tror att de flesta går med på det. Lätt att säga för mig, men jag försöker bara vara till någon nytta, om jag nu kan det. 🙂
  Kram

  • Ja usch, eftersom jag varit sjukskriven i mitt hela vuxna liv så har jag lär mig att leva snålt med små medel, men det värsta är då också att det inte finns utrymme för att spara något.

   Denna gången är det dock för sent att kontakta innan de förfaller för de har redan förfallit, men jag ska försöka ta mod till mig och sätta mig och ringa nu i efterhand. Hoppas att det löser sig och vi kan komma ikapp.
   Kram

 2. Åh gumman då! Finns det något som stressar så är det pengastrul! Försök ringa bolagen och se om det går att skjuta på betalningen en månad. Bara berätta att det helt enkelt skitit sig och sen försöka göra upp en plan. Eller försöka få långsammare avbetalning på det som går, som förra kommentaren sa! Hoppas det löser sig!

  Kram ❤

 3. Åh vännen så känner alla i den situationen. Glöm dock inte att många vart där före och många kommer att komma efter. Du är bara en röst i andra sidan av luren och dom kommer garanterat uppskatta din ärlighet! Försök få det överstökat, det jobbigaste brukar vara att slå numret och inte själva samtalet i sig!

  Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s