Vi har en mus i vårt hus

Ja, så är det. I natt efter att jag varit ute med Gucci som var kissnödig så for hon in som en torped i köket och stod och nosade in under rampen till tröskeln, huset är hanidkappanpassat. Jag förstod inte då var det var utan tog henne med mig upp i sovrummet igen bara. I morse var det samma visa med nosandet efter att vi varit ute. Men hon får ofta för sig saker så jag tog bara med henne till sovrummet igen.
Nu efter att vi vaknat och varit ute, vilket hon struntade blankt i för hon ville bara in, så lyckades jag få en syn av den lilla musen. Den bor visst där under rampen.
Alltså jag undrar vad vi har katter till när det är hunden som hittar musen?
För allas bästa har jag nu stängt ut i köket. Jag tycker inte Gucci behöver förstöra nosen där vid rampen en vecka innan utställning!

Vet ni? Idag är det riktigt sval luft som kommer in genom fönstret. Så himla härligt och skönt att få lite svalare luft i snoken när jag andas. Jag hade nog gärna varit ute mer iofs när det var så pass varmt men det funkade inte för Guccis skull. Hon mådde inte så bra av den där extrema värmen.

Funderar på om jag kanske ska pussla lite idag och passa på att lyssna på någon ljudbok? Jag påbörjade nämligen ett 1500-bitars pussel i helgen. 🙂

image

Nu är det lite mer byggt upptill!

Ikväll när hjärtat kommer hem så ska vi åka och hämta fyra mignonällingar.  Det ska bli så himla mysigt att få hem dem!! Hoppas anka blir glad också över några kompisar. 🙂

Annonser

2 reaktioner på ”Vi har en mus i vårt hus

 1. Hihi, ja lite lustigt att katterna inte hade hittat musen. Ja, här är det också för varmt för hundarna, så vi sitter inne och pysslar istället.
  Ett sådant pussel har jag bara lagt ihop (med stor hjälp av flera andra) en gång i mitt liv, och jag tänker INTE prova igen, huga, nej jag är ingen pusselmänniska. Avundas dig som orkar hålla på med sånt. 🙂

  • Efter att Gucci hittat musen så blev katterna intresserad, men jag börjar tro att det var någon av dem som släpat in den från början för idag var den nämligen död.
   Idag är det lite svalare här men då ligger jag med grym huvudvärk istället.
   Det tar ganska många dagar att bygga ihop ett sådant pussel, mest för att jag inte lägger varje dag. Men jag tycker det är ren avkoppling att hålla på med det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s