Idag kom reportaget

Idag gick det att läsa reportaget i Katrineholms kuriren om våra höns och kycklingar. Vill du läsa det hela måste du skaffa en månads gratisprenumeration på tidningen vilket du kan göra HÄR, abonnemanget avslutas automatiskt när tiden går ut! Reportaget ligger under mänskligt eller så klickar du dig fram till E-tidningen. Första sidan lyckades vi få och allt! 😉
Förresten så har fyra små naturruvade kycklingar kläckts nu. De är så oändligt söta. Vi var dock tvungna att flytta på höna och de små liven för de andra hönorna var lite väl elaka mot kycklingarna.

image

image

Den här värmen är både underbar och ett rent helvete! Underbar för att mina leder mår hur bra som helst men ett helvete för att jag svettas som en gris och får grymt ont i ryggen där diskbråcket sitter.
Men 22.11 sitter vi ute i 23 graders värme och avnjuter en kall veteöl från Gotland!  Hur underbart är inte det?
Jag kan ärligt säga att jag älskar alla årstider! Sommaren med dessa underbart varma kvällar och alla bad. Hösten med den höga klara luften och alla färger. Vintern med snö och kyla! Ja, på vintern vill jag ha 10-20 grader kallt och snö, inte 0 grader och blask… Sedan kommer våren som är otroligt vacker men jag är ändå en av många som faktiskt mår ganska så dåligt på våren och får en vårdepression nästan varje år. Jag har fått förklarat för mig att det beror på att hjärnan inte hänger med i ljusets tempo och att det är därför deppen kommer då.

Passade förresten på att fota dessa vackra bolltistlar som vi har i trädgården idag.

image

image

Nähä, jag ska väl ta och vara lite social! 😉

2 reaktioner på ”Idag kom reportaget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s