Sjuk

Ligger i soffan och fryser och svettas om varannat. Har sedan i torsdags haft ont i halsen med svullna halsmandlar och vita prickar. Feber till och från men av erfarenhet är det inte aktuellt att ringa VC ännu… 😦
Skulle varit hos psykologen idag men nä…
Mensvärken lurar och gravtestet visade negativt så nää inte denna gången heller. Det är väl bara att hämta ut tredje omgången Pergotime.
Blir så ledsen på kroppen.

I söndags var vi hos Guccis uppfödare och skulle få hjälp att trimma henne inför utställningen på lördag nästa vecka. Hon visade men det mest kommer vi få göra själva. Hoppas vi fixar det.
Efteråt åkte vi till Mariefred och gick runt slottet. Sedan for vi vidare till Överselö och kikade vid Åsa gravfält.
Därefter åkte vi till Strängnäs och kyrkogården där Anneli ligger. Hon har fått en jätte fin sten men fy tusan så jobbigt det var. Tårarna bara kom när jag såg stenen och var svåra att stoppa. Det är så overkligt.

Igår var det 10 år sedan Bengt gick hem. Saknaden blir bara värre för var dag som går men någon gång ska jag nog komma över det.

3 reaktioner på ”Sjuk

  1. Önskar jag kunde säga något som gör det lättare gällande de negativa beskeden men det finns ju inget… Bara att hålla tummarna att det kommer att fungera för oss båda snart! Krya på dig – låter som klassisk halsfluss 😦 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s