Liten

Våran älskade lilla Liten kommer nog aldrig mer hem. 😥

Hon har haft problem med kräkningar enda sen hon kom till oss som kattunge. Men hon har alltid varit glad och lekt och busat med de andra.
Inte heller nu verkar hon allmänpåverkad men hon har blivit ännu mindre och tunnare. Det är verkligen bara skinn och ben på henne.
Idag hade vi tid hos veterinären för koll. De försökte ta blodprov på henne men det var väldigt svårt då hon har så tunna kärl. Det droppade knappt men de lyckades få två små rör med blod även om de skulle velat haft mer.
Sedan var det dags för röntgen av buken. Inga tydliga tecken på vad som kan vara fel hittades dock där. Det var väldigt svårt att se kontraster då hon är så liten och smal.
Blodproverna visade låga värden av totalprotein och albumin. Vet egentligen inte vad det betyder och det visste inte veterinären heller helt säkert. Hon ville ta ett blodtryck på Liten och även nya prover men för det behövs en rejäl uppvätskning även om hon inte är uttorkad.
Veterinären pratade om FIP men var väldigt, väldigt osäker.

Vi bestämde då att jag skulle åka hem och har jag inte hört något skulle jag vara tillbaka till 15.30 och kan nog förhoppningsvis ta med Liten hem igen. Annars vet jag inte vad som händer.
Ännu har ingen ringt iaf.

Lilla, lilla Liten

20140416-130912.jpg

20140416-130938.jpg

Annonser

2 reaktioner på ”Liten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s